Wees wijs en kom achter die digitale muren vandaan!

Digitale muren zijn een manier voor organisaties om hun technologie, informatie en gebruikersgegevens af te schermen van externe partijen. Ze worden gebruikt om een gesloten ecosysteem te behouden en te beheren door mensen binnen het systeem, zonder tussenkomst van andere organisaties. Adverteerders laten kansen liggen door binnen deze gesloten muren te blijven.

Controle met big data advertenties

Digitale reclame is nog in ontwikkeling, maar één ding is consistent: de meeste bedrijven blijven worstelen met effectieve strategieën. Door de meest gebruikte AdTech-oplossingen zijn bedrijven afhankelijk geworden van Big Tech en hebben ze geen duidelijk inzicht in de alternatieven. De realiteit is dat deze platforms weinig transparantie en controle bieden, terwijl ze te ver gaan met betrekking tot gegevens …

Controle met big data advertenties Lees verder »

Een virtueel marketingteam geeft je website inhoud een boost

Het publiceren van inhoud van hoge kwaliteit op je website is geweldig, maar als je echt verkeer naar je site wilt trekken, moet je die inhoud adverteren. Simpelweg publiceren en wachten op organisch verkeer, is als je kat vragen om je belastingaangifte te doen – langzaam en ineffectief.