2 pakketten

Pakket 1: Flexibele Ondersteuning
vanaf € 1.500,- per maand

Dit pakket is ideaal voor bedrijven die al interne middelen hebben om een deel van de uitvoering zelf te doen en behoefte hebben aan professionele begeleiding en advies om hun digitale marketingresultaten te verbeteren.

Gemiddeld 12 uur per maand advies, onderzoek en ondersteuning bij de uitvoer van SEO en digitale marketing op basis van de laatste inzichten.

Inclusief gemiddeld 2 uur per week (8 uur per maand) salesadvies en begeleiding om de digitale marketinginspanningen te koppelen aan salesdoelstellingen.

Doorlooptijd: maandelijks opzegbaar

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 35 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?

WhatsApp Remco

Pakket 2: Complete Strategie
vanaf € 2.500,- per maand

Dit pakket is bedoeld voor bedrijven die een volledige marketingstrategie willen uitvoeren, waarbij zowel de planning als de uitvoering gebeurt onder begeleiding van ervaren professionals.

Fulltime Marketing ondersteuning (Heroes in Marketing)
Gemiddeld 20 uur per maand voor het schrijven en de uitvoer van een uitgebreide digitale marketingstrategie op basis van GSE, IA en holistische SEO. Dit omvat technische SEO, zoekwoordonderzoek, contentcreatie, linkbuilding, sociale media marketing en advertentiecampagnes.

Sales expert
Beschikbaar voor verkoopadvies en begeleiding om de digitale marketinginspanningen te koppelen aan salesdoelstellingen en conversieverbetering.

Doorlooptijd: minimaal 6 maanden

Speel om te winnen en zorg dat je het echte spel speelt met AI, SEO en advertenties

Wie heb je nodig?

Belangrijk om te weten

De genoemde uren zijn gemiddelden en kunnen onbeperkt worden opgeschaald op basis van jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult, waarin we jouw situatie bespreken en een op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen dat past bij jouw bedrijf en budget.

Als onderdeel van de intake vereisen beide pakketten de afname van een websitekwaliteitscheck van € 250,-. We moeten kijken wat er staat om om een goede inschatting te maken van wat er nodig is.

De websitekwaliteitscheck is geen volledige SEO audit. Audits kosten meerdere dagen werk en zijn inbegrepen wanneer je voor langere tijd klant bij ons bent en als los product verkrijgbaar.

Logo Heroes in Marketing definitief

Adres

Heroes in Marketing
Tomkranenburgstraat 140
1602VP, Enkhuizen
(geen bezoekadres)

Telefoonnummer

(+31) 0228 528 445

Social Media