Wie zijn wij?

SEO Jobcoach Remco Tensen

Remco Tensen

SEO Jobcoach

Ontwikkel een ‘SEO-mindset’ en begrijpen hoe je website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Als SEO Job Coach ben ik er om jou te begeleiden en advies te geven over hoe je online succesvol kunt worden.

Menno Rigterink

Marketing & Sales professional

Als ervaren professional in marketing en Sales, met een sterke focus op innovatie, zet ik mij in voor jouw succes. Met mijn expertise in communicatie, commercie en innovatie zorg ik ervoor dat jouw boodschap begrepen wordt en dat je waardevolle relaties opbouwt.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 35 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?

WhatsApp Heroes

Bij Remco Tensen Consulting houden we het makkelijk en persoonlijk. We werken zonder ingewikkelde contracten en gedoe. We kijken naar het grote plaatje en zorgen ervoor dat jullie bedrijf online scoort met SEO. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we geen amateurs, maar doorgewinterde professionals met een groot netwerk. We houden het praktisch, zonder poespas.

stichting Helden in IT

Niet alle superhelden dragen capes. Bij Stichting Helden in IT geloven we dat de echte helden degenen zijn die uitdagingen overwinnen. Deze stichting ligt ons na aan het hart. Hier helpen we mensen met verborgen beperkingen hun potentieel te ontsluiten. We trainen, coachen en verbinden hen met geweldige banen in de IT/marketing. Remco doet dit al bijna tien jaar, en ze hun droombanen zien krijgen is goud.

Mensen kennen Remco Tensen als “de SEO Job Coach“. Dit verbindt zijn SEO-kennis met de wereld van jobtraining. Hij helpt mensen die willen (her)integreren op de arbeidsmarkt door hen te voorzien van waardevolle SEO- en digitale marketingvaardigheden. Het gaat erom ze de ‘skills’ te ‘unlocken’ die ze nodig hebben om te gedijen in de online wereld van vandaag.

Als we het hebben over het unlocken van skills, dan neemt LEGO Therapie een andere benadering. Dit programma biedt LEGO-gebaseerde sociale ontwikkeling voor kinderen met autisme in Nederland. LEGO-steentjes kunnen krachtige hulpmiddelen zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden en helpen kinderen om verbindingen te maken, steen voor steen.

Logo Heroes in Marketing definitief

Adres

Heroes in Marketing
Electronweg 3a
1627 LB, Hoorn

Telefoonnummer

(+31) 0228 528 445

Social Media