Adverteren

Controle met big data advertenties

Digitale reclame is nog in ontwikkeling, maar één ding is consistent: de meeste bedrijven blijven worstelen met effectieve strategieën. Door de meest gebruikte AdTech-oplossingen zijn bedrijven afhankelijk geworden van Big Tech en hebben ze geen duidelijk inzicht in de alternatieven. De realiteit is dat deze platforms weinig transparantie en controle bieden, terwijl ze te ver gaan met betrekking tot gegevens …

Controle met big data advertenties Lees verder »

De voordelen van betaalde promotie

voordelen van advertenties

Adverteerders bereiken nieuwe doelgroepen en consumenten zien nieuwe producten en diensten die ze nodig hebben. Dat is het belangrijkste voordeel van betaalde promotie voor adverteerders en concurrenten. Welke andere voordelen maken betaalde promotie de moeite waard? Tijd voor een stukje mindfulness.

Hoe betrouwbaar is google?

foto om te illustreren dat adverteerders niet moeten gokken met hun advertentiebudget

Als we ons beperken tot de PR-ruimtes van de Big Tech platformen, gooien we marketing terug naar de donkere middeleeuwen. Adverteerders zouden we degraderen tot gokkers, met Google, Facebook en Amazon, als casino’s.

Wat is display advertising?

Display-advertenties, of display-marketing, is de algemene term die wordt gebruikt voor visuele advertenties die op internet worden weergegeven. Dit soort advertenties hebben meestal de vorm van afbeeldingen, video’s en zelfs GIF’s.

Scroll naar top