Het fundament van merkidentiteit

SEO is veel effectiever wanneer het wordt geïntegreerd met serviceverlening en andere aspecten van Digitale Marketing, waarbij de menselijke factor en psychologische drijfveren centraal staan. Maak SEO futureproof door de traditionele SEO benadering te herzien en breder te kijken.

De voordelen van betaalde promotie

Adverteerders bereiken nieuwe doelgroepen en consumenten zien nieuwe producten en diensten die ze nodig hebben. Dat is het belangrijkste voordeel van betaalde promotie voor adverteerders en concurrenten. Welke andere voordelen maken betaalde promotie de moeite waard? Tijd voor een stukje mindfulness.

Intentie en adverteren: de basis verandert niet

Niet alle inhoud gaat over verkoop. Post-sales, pre-sales, gerelateerde inhoud: online koppelen we al deze inhoud aan elkaar. Maar het is onwaarschijnlijk dat een Top of Funnel of bewustwordings-pagina verkoopt. Het verkopen gebeurt pas na het klikken van de links die naar de volgende fase leiden, waar het verkopen daadwerkelijk begint.

Een virtueel marketingteam geeft je website inhoud een boost

Het publiceren van inhoud van hoge kwaliteit op je website is geweldig, maar als je echt verkeer naar je site wilt trekken, moet je die inhoud adverteren. Simpelweg publiceren en wachten op organisch verkeer, is als je kat vragen om je belastingaangifte te doen – langzaam en ineffectief.

Logo Heroes in Marketing definitief

Adres

Heroes in Marketing
Electronweg 3a
1627 LB, Hoorn

Telefoonnummer

(+31) 0228 528 445

Social Media