Een virtueel marketingteam geeft je website inhoud een boost

//

Remco Tensen

Het publiceren van inhoud van hoge kwaliteit op je website is geweldig, maar als je echt verkeer naar je site wilt trekken, moet je die inhoud adverteren. Simpelweg publiceren en wachten op organisch verkeer, is als je kat vragen om je belastingaangifte te doen – langzaam en ineffectief.

Voer display-advertenties uit op het open web – een virtueel reclamebord voor je inhoud. Hierdoor kun je je richten op specifieke doelgroepen en hen advertenties voor je inhoud laten zien, waardoor de bekendheid wordt vergroot en verkeer naar je site wordt geleid.

Bovendien kan je advertenties targeten op basis van locatie, demografie en interesses, zodat je alleen advertenties weergeeft aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je inhoud. Het is als matchmaking voor inhoud en gebruikers.

Display-advertenties op het open web maken ook retargeting mogelijk. Dit betekent dat je advertenties kunt weergeven aan gebruikers die eerder je site hebben bezocht, of interactie hebben gehad met je inhoud. Het is als een kleine herinnering dat je inhoud bestaat en het vergroot de kans dat gebruikers terugkeren naar je site.

En je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet weet hoe je de prestaties van je advertenties kunt volgen en meten: onze display-advertenties op het open web helpen daarbij. Je kunt zien welke advertenties goed presteren en welke niet, en indien nodig aanpassingen maken. Het is als een rapportkaart voor je advertenties.

Display-advertenties op het open web zijn een effectieve manier om verkeer naar je site te leiden en positieve betrokkenheidssignalen (engagement) naar je websitepagina’s te stimuleren.

Door je te richten op specifieke doelgroepen en gebruikers die eerder interactie hebben gehad met je inhoud opnieuw te targeten, kan je de bekendheid vergroten en verkeer naar je site leiden.

En door de prestaties van je advertenties bij te houden en te meten, kunt je aanpassingen maken en de effectiviteit van je advertentie-inspanningen verbeteren. Het is als een virtueel marketingteam voor de inhoud op je websitepagina’s.

Plaats een reactie

Logo Heroes in Marketing definitief

Adres

Heroes in Marketing
Tomkranenburgstraat 140
1602VP, Enkhuizen
(geen bezoekadres)

Telefoonnummer

(+31) 0228 528 445

Social Media