WIE ZIJN WIJ

Heroes in Marketing kijkt verder dan de mainstream. Kijkt waar er kansen liggen. Kansen voor adverteerders, maar ook kansen voor verborgen talent. Onze Heroes “helden”.

De wereld van digitale marketing lijkt te gaan om slechts enkele grote techgiganten en marketingprofessionals. Toch loont het om je marketingaanpak wat meer holistisch te maken.

Als adverteerder krijg jij die kans, doordat je kunt vertrouwen op een team van ervaren, creatieve marketeers, met een scherp oog voor techniek. Dit zie je terug in de garanties die je krijgt.

VERBORGEN TALENT

Heroes in Marketing is sociaal ondernemer. Dankzij de ruime ervaring in het team, weet Heroes in Marketing mensen te bereiken die door de markt grotendeels onbenut blijven en die ook hun kans verdienen.

Daarmee profiteer jij van een schaalbaar netwerk van creatief en technisch talent.

Menno Rigterink Sales ReverseAds
MENNO zorgt voor klanten
Nederlands sprekende SEO specialist Remco Tensen
REMCO beheert de campagnes
PAMELA managed de partners
TIM kent de techniek

wat anderen zeggen

Menno is twee jaar actief geweest bij Ematters en heeft Ematters geholpen sales te professionaliseren, verschillende leadkanalen op te zetten en deals te sluiten. Menno heeft passie voor sales en dat merk je. Behalve een goede professional is Menno een echt fijn mens om mee samen te werken, hij is open, geïnteresseerd in de mensen om hem heen en heeft een brede kennis op zowel zakelijk als maatschappelijk gebied.
Wouter Theijsmeijer
Ematters
Menno is een multi-inzetbaar mensenman pur sang. Als leidinggevende, commerciant of consultant is hij in staat de boel in beweging te krijgen en te houden. Communicatief uitermate handig, in combinatie met een goeie visie op effectief zaken doen. Hij heeft een klein hartje en is (naar mijn mening) tot meer in staat dan hij zelf durft te geloven. Maar bovenal is het gewoon een prima gozer die je nooit zal bedonderen.
Remco Claassen
Remco Claassen Producties
Ik heb Menno leren kennen als een zeer gemotiveerde verkoper. Menno weet altijd de win-win voor alle betrokken partijen te vinden en is erg prettig om mee samen te werken. Met een groot netwerk aan relaties heeft Menno toegang tot een breed scala aan experts en expertise.
Douwe de jonge
Digital Elephants
Menno is een salesdier pur sang. Menno heeft samen met mij een team van meer dan 30 internationale verkopers geleid. Menno was hierbij verantwoordelijk voor de recruiting, opbouw en training. In alle elementen is hij zeer succesvol gebleken met als resultaat een professioneel gedreven team dat elk jaar weer alle targets overtrof
Remco Stinis
KiteXperience
Menno is een ondernemer en entrepreneur pur sang. Ziet kansen waar anderen kansen niet zien. Goede en fijne gesprekspartner en bovenal een eerlijk persoon. Komt afspraken na en is betrouwbaar. Salesman met het hart op de goede plek, inspirerend en bijzonder ingevoerd in de mediawereld.

Remco Icke

  Tweedegraad
UWV
Menno is één van de laatste echte salestijgers. Geen provisorisch bla bla of doctoraal geblaas, maar recht op het doel af en met ongekend succes. Het onmogelijke mogelijk maken! Eerlijk, oprecht en een genot om mee te werken.
Han Roode
M2Media

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal clicks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van A.I. voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Krijg direct voordeel

Je krijgt een vrijblijvend voorstel met voordeel.
| Vastgoed ReverseAds Icon €0.99 Google Icon €1.24 | Huisartikelen ReverseAds Icon €0.93 Google Icon €1.14 | Cryptovaluta ReverseAds Icon €2.68 Google Icon €5.36 | Gaming ReverseAds Icon €0.90 Google Icon €1.33 | Onderwijs ReverseAds Icon €0.87 Google Icon €1.53 | Technologie ReverseAds Icon €0.97 Google Icon €2.31 | E-commerce ReverseAds Icon €2.44 Google Icon €4.89 | B2B ReverseAds Icon €0.87 Google Icon €1.73 | Automotive ReverseAds Icon €0.97 Google Icon €1.94 | Consumentendiensten ReverseAds Icon €1.52 Google Icon €3.03 | Juridische diensten ReverseAds Icon €6.86 Google Icon €13.71 | Industriële diensten ReverseAds Icon €1.03 Google Icon €2.07 | Arbeidsbemiddeling ReverseAds Icon €2.11 Google Icon €4.22 | Financiën en verzekeringen ReverseAds Icon €1.63 Google Icon €3.26 | Reizen en gastvrijheid ReverseAds Icon €0.89 Google Icon €2.14 | Gezondheid en medisch ReverseAds Icon €0.91 Google Icon €2.46 | Daten en persoonlijk ReverseAds Icon €0.90 Google Icon €0.90 | CBD ReverseAds Icon €0.99 Google Icon €0.99

Heroes in Marketing zijn ervaren 360 graden marketing communicatie en sales experts die bevlogen zijn van de conversie mogelijkheden van het internet. Door continu de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers via online hun marketing & sales doelen behalen of overtreffen. Gegarandeerd.

ReverseAds silver partner badge
Exclusive Dutch ReverseAds license holder
CONTACT