CPC besparingen |

DE OPLOSSING

70% van de wereldwijde advertenties wordt uitgegeven binnen de digitale muren van Google en Facebook. Terwijl mensen maar 34% van hun tijd spenderen binnen deze muren. En de meeste tijd zijn ze niet actief aan het zoeken of willen ze iets kopen. Reclame wordt dan vaak als storend ervaren.

Aankopen die impact hebben op je leven en werk

Hoe anders is het wanneer je iets gaat zoeken, waar je over na moet denken of waar meerdere personen bij zijn betrokken, dan ga je informeren en oriënteren.

Maar liefst 81% van de consumenten besteedt doelbewust tijd aan online oriënteren voordat ze tot een grote aankoop overgaan. Ruim 66% doet dit op het open internet.

Overal aanwezig na de eerste zoekopdracht

In plaats van een “één zoekopdracht, één kans”-model zoals bij traditionele zoekadvertenties, is Reverse Search Ads overal na de originele zoekopdracht aanwezig en biedt het daardoor herhaaldelijk meerdere mogelijkheden om een koper in elke fase van het aankooptraject te converteren.

Dit komt omdat wij gebruik maken van nauwkeurige doelgroep targeting – iets wat Google Search Ads simpelweg niet kan – en dat ook nog eens tegen de helft van de kosten.

Geen variabele advertentiebiedingen

Met ReverseAds zijn prijsvariaties niet langer jouw probleem. Leg de prijs van clicks vast, voor de duur van je advertentiecampagne. Deze aanpak elimineert de concurrentie die binnen het biedmodel van o.a. Google en Facebook de Cost-Per-Click (CPC) opdrijft en genereert een CPC op basis van branchegegevens. Wel zo fair!

70% van je advertentiebudget wordt verkwist achter de digitale muren van Google en Facebook
open versus gesloten internet
34% van de tijd bevinden mensen zich achter digitale muren, terwijl zij 66% van de tijd besteedt op het open internet, met een actieve zoekintentie en koopintentie

Bron: OpenX OpenWeb report 2020

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal clicks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van A.I. voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Krijg direct voordeel

Je krijgt een vrijblijvend voorstel met voordeel.
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top