CPC besparingen |

Informatie video's

ReverseAds geeft je gegarandeerd dubbel zoveel clicks dan zoekadvertenties voor dezelfde investering. Wat is ReverseAds?

Reclame moet open en transparant zijn in een privacy-first omgeving, weg van de digitale muren van tech-giganten. Techreuzen zoals Facebook en Google benutten hun macht om exclusieve controle over gebruikersgegevens te behouden en beperkte toegang te verkopen aan de hoogste bieder.

Reverse-Competitive Advertising geeft je de kans om direct in het zicht te komen bij mensen die zoeken en contact hebben met je belangrijkste concurrenten en toonaangevende websites in de branche.

Identificeer belangrijke beslissers met de B2B-advertentiecampagne van ReverseAds. Richt je op belangrijke besluitvormers bij ideale bedrijven met LinkedIn Data Connect en bouw je klantprofiel op, op basis van functietitel, branche, bedrijfsgrootte, geografie en meer.

Programmatische display-advertentiecampagnes zijn populair sinds de realtime biedingssoftware in 2007 explodeerde. Met de recente ontwikkelingen op het gebied van gegevensprivacy en de daaruit voortvloeiende technologische veranderingen vragen veel bedrijven en mediakopers zich af… is programmatic verleden tijd?

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal clicks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van A.I. voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

KRIJG DIRECT ADVIES

Binnen 24 uur sturen wij je meer informatie en een uitnodiging voor een vrijblijvend adviesgesprek
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top