CPC besparingen |

PPC marketing display marketing heroes in marketing client CyberArk
CyberArk kon in slechts 3 maanden 44 nieuwe klanten verwerven, via 212 E-book downloads en 180 abonnementen voor een gratis cyberbeveiligingsscan

de uitdaging

CyberArk is een pionier in de markt van cyberbeveiliging en blijft de leider in het beveiligen van ondernemingen tegen cyberaanvallen. 

 

CyberArk bedient een aantal toonaangevende organisaties wereldwijd, waaronder meer dan 50 procent van de Fortune 500, om hun activa te beschermen tegen externe aanvallers en kwaadwillende insiders.

CyberArk had niet de middelen om bedrijven in de juiste groeifase of midden in een management verandering te identificeren. Dankzij Reverse Ads konden zij deze leads identificeren en intuïtieve advertenties weergeven om abonnementen op hun Cloud producten en Cyber beveiligingsdiensten te stimuleren.

de oplossing

ReverseAds voerde campagne van 3 maanden, dit in lijn met de langere verkoopcyclus van CyberArk’s unieke cyberbeveiliging en cloudgebaseerde oplossingen. Het beoogde publiek omvatte bedrijven met zeer gevoelige en waardevolle inhoud binnen de APAC-regio.

ReverseAds paste een B2B Redirect Ads-strategie toe, gebruikmakend van onze eigen data mining mogelijkheden en partnerschappen met big data-bedrijven. Hierdoor konden we bij de geselecteerde bedrijven de targets met de hoogste koopintentie identificeren.

Eenmaal geïdentificeerd, hebben we ons eigen algoritme toegepast, waardoor we dynamische advertenties voor dergelijke doelgroepen gedurende hun hele klantreis op alle apparaten konden weergeven.

Behaalde resultaten case ReverseAds PPC paid marketing Google Ads

het resultaat

CyberArk was in staat om meer dan 400 gekwalificeerde leads te genereren en 44 nieuwe klanten te werven na slechts 3 maanden van de ReverseAds B2B Redirect Ads-campagne. Deze resultaten presteerden beter dan alle andere digitale inspanningen van CyberArk en verhoogden hun ROI met 230%.

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal kliks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van AI voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Vraag direct een adviesgesprek

Binnen 24 uur sturen wij je meer informatie en een uitnodiging voor een vrijblijvend adviesgesprek
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top