CPC besparingen |

BMW verhoogt testritten met 37% en verhoogt gekwalificeerde leads naar hun BMW Canada-dealers

de uitdaging

BMW Canada kende onlangs een dip in nieuwe proefritten, wat natuurlijk leidde tot minder autoverkopen. Dit deed zich voor ondanks dat 70% van het budget werd besteed aan Tier 1-merkadvertenties en ondanks inspanningen om de BMW-naam te beschermen bij online zoekopdrachten.

Ze kregen heel weinig resultaten op de extreem dure long-tail-zoekwoorden waarop ze boden. Zoals het gangbaar is voor de meeste bedrijven die een lange lead time hebben, bleek het biedings model zowel onbetaalbaar als matig in termen van de resultaten.

ReverseAds verhoogde testritten met 37% voor alle deelnemende BMW Canadian-dealers in vergelijking met niet-deelnemende dealers die Google Ads gebruiken

de oplossing

ReverseAds heeft het budget dat BMW Canada traditioneel gebruikte voor Google Ads onmiddellijk toegewezen aan een concurrerend omleidingsprogramma. Er werd ook een competitieve strategie ingezet, gericht op zoekwoorden die goed presteerden voor Mercedes en Audi om dezelfde bezoekers aan te trekken met vergelijkbare BMW-modellen.

Behaalde resultaten case ReverseAds PPC paid marketing Google Ads

het resultaat

Als resultaat van de ReverseAds-oplossing was BMW in staat om meer dan 50 gekwalificeerde webleads en 22 nieuwe testritten per dealerbedrijf te genereren. Dit resultaat presteerde aanzienlijk beter dan alle op Google Ads gebaseerde BMW Canada-dealers en leidde tot een toename van 20% in testritten gedurende 60 dagen en een toename van 37% in het algemeen.

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal kliks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van AI voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Vraag direct een adviesgesprek

Binnen 24 uur sturen wij je meer informatie en een uitnodiging voor een vrijblijvend adviesgesprek
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top