CPC besparingen |

INVESTEER IN HOT LEADS​

Met het ReverseAds “Pay per Considered Visitor” model betaal je alleen voor clicks wanneer een gebruiker langer dan 22 seconden op je website doorbrengt, drie pagina’s bezoekt of een scrolldiepte van 100% bereikt.

We hebben zoveel vertrouwen in het zoekwoordalgoritme, dat wij clicks alleen meerekenen als paginabezoekers het meetpunt bereiken.

Alleen bezoekers met echte koopinteresse

Door de kracht van blockchain-technologie te combineren met het Pay Per Considered Visitor-model, kunnen we duidelijke definities en vereisten bieden voor ongeldige clicks, om te garanderen dat je advertentiebudget alleen wordt besteed aan bezoekers die echt koopbereid zijn

premium product

Het open ledger-systeem zorgt voor een betere identificatie en uitsplitsing van advertentie-uitgaven, aangezien elke klik afkomstig is van een geautoriseerd domein, elke transactie wordt gedocumenteerd en ad-uitwisselingspartners verantwoordelijk worden gehouden voor hun resultaten.

De blockchain-oplossing van ReverseAds biedt transparantie in de prestaties van advertentiecampagnes en valideert dat alle toepasselijke statistieken, van vertoningen tot betrokkenheidspercentages tot targetingprecisie, consistent kunnen worden gevolgd.

Om het Pay Per Considered Visitor-model te gebruiken, heb je een advertentie budget van minimaal € 10.000 per maand, duidelijke aanbiedingen en meerdere conversiepunten op bestemmingspagina’s en maandelijks tenminste 10.000 bezoekers aan je website.

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal clicks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van A.I. voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Krijg direct voordeel

Je krijgt een vrijblijvend voorstel met voordeel.
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top