CPC besparingen |

Koopbereid publiek

Koopbereid publiek
Adverteer waar je potentiele klanten het meest online zijn, wanneer zij zich informeren en oriënteren op die belangrijke aankoop.

Hoe doen we dat
Met behulp van een volledige full funnel benadering installeren we een pixel om elke potentiële koper met een hoge intentie/koopbereidheid te dataminen op basis van de zoekwoorden op campagneniveau binnen specifieke geografische segmenten.

Vervolgens krijgt elke potentiele koper trefwoorden toegewezen op basis van hun zoekresultaten en online interacties.

De koper krijgt advertenties te zien op basis van hun zoekwoordtoewijzingen in real-time, op duizenden tot miljoenen hoogwaardige websites in ons netwerk.

In het kort combineren wij:

  • Search marketing
  • Programmatic advertising
  • Display advertising

Search in die zin dat wij doelgroepen en intentie vaststellen via trefwoord toewijzing aan zoek momenten

Programmatic in de manier waarop we advertentievoorraad in realtime kopen

Display is de engagement-methode met dynamische rich media advertenties, als: video, gif en animatie

Absoluut!

De prestaties zijn gegarandeerd voor een stijging van 200% van het verkeer, het aantal clicks, of 50% van de Cost Per Click (CPC) van elke Google Ads aankoop (voorheen Google AdWords). Conversies worden aangedreven door de kwaliteit van bestemmingspagina’s en aanbiedingen.

After Search Ads presteren beter dan zoekadvertenties in totale kosten per acquisitie. Soms wel met een gemiddelde CPA-daling van 300% voor bedrijven gericht op weloverwogen koopbeslissingen.

Mensen die weloverwogen aankopen doen onderzoeken en zoeken informatie van verschillende bronnen. Dagen, weken, soms zelfs maanden voordat ze klaar zijn om te kopen. Een bezoeker die de oriënterende fase door is gegaan en klaar is om de koopbeslissing te maken is een bezoeker met een hoge koopintentie.

After Search Ads zetten kopers eerder aan tot actie met intentietriggers langs de hele fase die geïnteresseerde klanten doorlopen tot het moment dat de koopbeslissing wordt gemaakt.

After Search Ads richten zich op de intentie achter een zoekwoord ingevoerd in Google Search en identificeert intentietriggers en versnelt zo het proces naar conversie wanneer Search gebruikers Google verlaten.

 

ReverseAds identificeert specifieke zoekwoordintentie door:

  • Historische zoekopdrachten voor de 12% van de zoekopdrachten buiten Google
  • Exit-points waar consumenten Google verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Exit-points waar consumenten sociale platforms verlaten en naar advertentie-uitwisselingen gaan
  • Meer dan 100 actieve gegevenspartnerschappen voor zowel online als offline voor gegevens over recente betrokkenheid van consumenten die aan trefwoorden zijn gekoppeld

Met behulp van A.I. voorspelt ReverseAds het aankooptraject op basis van in Google ingevoerde keywords. After Search Ads spelen in op waar potentiële kopers gaan zijn in plaats van ze te volgen en zorgt dat zij jouw merk zien op elk belangrijk beslispunt.

Met een trackingsysteem zonder cookies. Alleen informatie die relevant is voor de klantreis wordt gebruikt.

Krijg direct voordeel

Je krijgt een vrijblijvend voorstel met voordeel.
Wie zijn wij?
ReverseAds silver partner badge

Heroes in Marketing zijn specialisten en ervaren sales en marketing mensen die bevlogen zijn over de mogelijkheden van het internet. Door continu kennis te delen en de ontwikkelingen te volgen, zorgen wij dat opdrachtgevers online top of mind zijn bij hun doelgroep.

Contact Info
Scroll naar top