Welk uniek geheim zit mijn data?

Gegevens voeden digitale advertenties. De ommuurde platforms hebben geen transparantie, waardoor adverteerders worden gescheiden van de gegevens die hun campagnes aansturen.

Dit dwingt adverteerders om blind te vertrouwen op de platformen waarop ze hun budgetten verdelen.

Het open internet is een veel transparantere plek, waardoor adverteerders de gegevens krijgen die nodig zijn om de prestaties te optimaliseren en een duidelijk beeld krijgen van waar het geld wordt uitgegeven.

Dit kan allemaal worden bereikt met cookie-loze en privacy-forward oplossingen.

Het open internet in kaart brengen 

Bij het overwegen van het open internet voor advertentiecampagnes kunnen bedrijven overweldigd raken door de reikwijdte.

Meer dan 1,2 miljard websites, tientallen populaire sociale platforms, web apps en meer, allemaal tot je beschikking.

Gelukkig zijn er oplossingen die al deze informatie doorzoeken met behulp van machine learning en AI. Dit wordt mogelijk gemaakt door de transparantie van de beschikbare gegevens op het open internet.

Reverse Ads en Heroes leiden deze revolutie om advertentiecampagnes op het open internet mogelijk te maken, door het in kaart te brengen voor bedrijven die daar willen adverteren.

Zonder al te diep in te gaan op onze methodologie, gebruiken we trefwoord gegevens om het open internet in kaart te brengen en te voorspellen waar een gebruiker naar toe gaat op zijn aankoop pad.

De aankoopbeslissingen van een koper kunnen worden voorspeld door te kijken naar hun betrokkenheid bij online content.

Ons gepatenteerde algoritme komt met zoekwoorden die verband houden met de video’s die ze bekijken, sites die ze verkennen en blogs die ze lezen, al deze indicatoren vertellen een verhaal dat bedrijven kan helpen het open internet en het aankoop pad in kaart te brengen.

Zoekwoorden hebben de kracht om deze punten met elkaar te verbinden en bedrijven te helpen nauwkeurig te voorspellen waar een koper naartoe gaat. Elke webpagina kan worden gecrawld om de trefwoorden te vinden die verband houden met een product of dienst die wordt overwogen.

Naarmate zoekwoorden zich opstapelen, begint het profiel van een koper vorm te krijgen en worden er verbindingen gelegd. We noemen dit een “zoekwoord cluster” en we gebruiken dit cluster om te bepalen waar op het aankoop pad een koper zich momenteel bevindt.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel aan over deze advertentieoplossing, dan komen we graag met je in gesprek.

Over de auteur